Name is required.
Email address is required.
Invalid email address
Answer is required.
Exceeding max length of 5KB

Full One-Pager is empty after doing the update, please help!! :(

Gudrun Oct 27, 2018 10:17PM CEST

Hi there!
I'm working with semplice since 2015 without any problems till now - but today I did the automatically update to 3.0.11. and now my one-pager is completely empty. It works as ususal in the backend but frontend is just white. In source code the content is there, but it is invisible!

Please help!
Thank you

Up 0 rated Down
Terri Oct 29, 2018 04:05PM CET Semplicelabs Agent

Hey Gudrun,

Sorry to hear you’re experiencing this! We received your email and we’ll be helping you out there – stay tuned!

Thanks,
Terri

Up 0 rated Down
Gudrun Oct 29, 2018 04:14PM CET
Hi Terri, thanks a lot! Update:

My site: http://thinkahead.erstebank-open.com/thinkahead2018-demo/ - it all worked without any problems BEFORE the update :-(


• My fullscreen-Cover-Image is NOT showing in Chrome and the backend is not working correctely in Chrome.

• I deactivated „Site Transition Animations“ in General Settings of Semplice, so I can see the content now (before that, the whole site was empty). I can see the content in IE, Firefox and Chrome. So this is ok now.

• On the screenshots in this mail you can see the backend in Chrome and the missing cover-image in Chrome. The backend and the image are working fine in IE and firefox. AND the control-icons for the videos inside the content are not showing correctely in Chrome.

• no sound in the videos on the frontpage after the theme-update :-(
Up 0 rated Down
Jon Oct 29, 2018 06:16PM CET Semplicelabs Agent

Hey Gudrun!

We responded in another email thread, I’ll close out this topic so we can move things there :)

Jon

Post Your Public Answer

Your name (required)
Your email address (required)
Answer (required)
17c96688a1a336f6040dd1b6149c3fa8@semplicelabs.desk-mail.com
https://cdn.desk.com/
false
desk
Loading
seconds ago
a minute ago
minutes ago
an hour ago
hours ago
a day ago
days ago
about
false
Invalid characters found
/customer/en/portal/articles/autocomplete